Baggrund

 

Dribe er en digitalt drevet forretning, der gentænker hele ideen om at have bil. I dag er der nemlig ikke mange gode (økonomiske) grunde til at eje en bil, og leasing forpligter mere, end mange forbrugere ønsker. Med en digital, innoverende abonnementsmodel tilbyder Dribe frihed, fleksibilitet og convenience. For ikke at nævne fabriksnye biler spækket med ekstraudstyr, der gør hverdagen nemmere og mere tryg. Udstyr man skal betale rigtig meget for ved traditionel leasing.

Løsning

 

For at demonstrere Dribes innovative tilgang og at deres biler er spækket med den nyeste teknologi, skabte vi verdens første parallelparkerende displaybanner;
En digital bil med parkeringsassistent, der på websites let og elegant bakker ind på en ledig bannerplads – præcis som ude i virkeligheden. Idéen demonstrerer, hvordan ekstraudstyr kan gøre hverdagen lidt nemmere, f.eks. når det kommer til parkering.
Men idéen gør mere end det. Den gentænker bannermediet og dets tekniske muligheder på samme måde som Dribe har gentænkt bilindustrien. Budskab og medieindkøb går op i en højere enhed.